Födelsedagsbaluns

Jag vet att jag är sämst på det här med uppdatering, men vad fasen skriver man när man nästan enbart rör sig i den gyllene triangeln hemma - universitetet - IKSU? Har liksom ingen lust att bli en sådan som enbart uppdaterar om vad jag har på mig och vad jag äter, det finns betydligt intressantare sidor av mig själv att visa än så. Frågan är bara hur och hur långt man vågar gå.

I lördags fyllde jag i alla fall år och i år bestämde jag mig tidigt för att ställa till med fest. Och det gjorde jag, med buller och bång. Det var helt otroligt smickrande för egot att så många ville komma för att fira MIG! Allt blev dessutom dokumenterat med den fina lilla kameran som jag fick av Viktor, världens bästa födelsedagspresent. Alla presenter var för övrigt världens bästa, de var precis vad jag önskat mig eller sånt som jag inte visste att jag önskade mig men exakt vad jag ville ha när jag väl fått det.


Regntunga skyar

Här i Umeå bara regnar det. Regnar och regnar och regnar. Idag övervägde jag att ta på mig solbrillorna när det inte ens var sol, molntäcket var bara lite tunnare än vanligt och ljuset liksom sipprade igenom och den konstanta grådagern försvann. Fast det värsta är nog att det är så blött. Hatar prassliga regnkläder som är alldeles för varma och som är besvärliga att släppa runt på hela dagen sen och gör allt annat blött.

I söndags var det fint väder dock, vi promenerade ner på stan tog en fika, surrade och gjorde lite lokal sightseeing. Och åkte lite longboard. Himla synd att kameran blev hemma, fanns många fina photop's. Måste bli bättre på det där.

Min utsikt just nu...

(Ja, den här gången rotade jag faktiskt fram kameran)


3 år!

Idag har vi varit tillsammans i tre år, Viktor och jag. Jag slås av hur snabbt tiden gått men kan samtidigt inte minnas hur allt var innan oss. Ikväll ska jag bara njuta av det vi har.




Pannan först!

Registrering i måndags, inlämning av första uppgiften nu på måndag. Rejäl rivstart på terminen med andra ord, men jag tar fasta på peppet från Body Pump instruktören, "In i väggen bara! Pannan först!" Nu är veckan slut och inflyttningsöl hos klassens soldat väntar. Imorgon blir det jobb och förkylningskurering.

Vik hädan, förkylning!

Lagom till de kyligare höstdagarna börjar folk prata om förkylningar, nu hoppas jag bara att alla som känner sig förkylda stannar hemma från universitetet till veckan. Det är inte fräscht att smitta sina kursare med förkylning! Extra orolig att bli sjuk är jag förstås eftersom jag ska spendera 4timmar i akademibokhandeln på campus och hjälpa studenter till rätta i litteraturdjungeln. Önskar lite att jag var asiat och kunde komma undan med munskydd, istället gör jag plats i budgeten för kommande nässpraysberoende.


Utdaterad

Enkel fråga bara:
Hur faen kan man sätta en bok som är bortplockad ur sortiment på varenda bokhandel, fysisk som webbaserad, på litteraturlistan till en universitetskurs?
Borde det inte vara typ lag på att kolla upp sådant innan kurslitteraturen fastställs?
Nu sätter jag mitt hopp till sajter för begagnad litteratur än fast det går emot hela min boknördsnatur.

RSS 2.0