Time for self-pity

Jag har nu nått den punkt då jag tycker synd om mig själv och ångrar vad jag har gjort...
Valde idag att vaccinera mig. Smart drag kändes det som, trots visst tvivel och med en puls way to high. Men jag gjorde det. Nu ångrar jag mig. Direkt efteråt kändes det helt ok och jag funderade på vad fan Philip gnällde om. Nu däremot ligger jag här med en arm som jag inte kan röra och känner hur febern och lite frossa och halsont kryper närmare och närmare.

Det kan dock vara ett smart drag att vaccinera sig... om man gillar att utöva självplågeri!

Självdisciplin? Jag?

Meningen var att jag skulle ägna mig åt självstudier på hemmaplan idag, vilket jag också gjort, men frågan är hur mycket man egentligen lär sig när man varvar läsningen med kaffedrickande, facebookande, ätande och musikletande på spotify? Har inte direkt fått något flyt i läsandet :P Å andra sidan är det tio gånger skönare att läsa hemifrån, speciellt då man dricker julkaffe som smakar mörk choklad och lyssnar på Neil Young!

Jag återgår nu till att begrava min näsa i böckerna, måste ju erkänna att demografi inte är fullt så tråkigt som det låter!

22 dagar kvar till jullov!

/Karin

It will hit me when I least expect it, I suppose...

Idag är det 23 dagar kvar till jullov, och endast 3 dagar kvar till tenta. Man tycker ju att jag borde ha pluggat idag med andra ord men icke sa nicke. I stället har jag städat, bakat och pyntat hela dagen och helt trängt undan alla tankar på tentan. Ångesten kommer förmodligen träffa mig som en redig käftsmäll någon gång i morgon förmiddag, ungefär samtidigt som kaffet tar slut och jag börjar inse att jag har nada koll på vad det är meningen att jag ska ha lärt mig, men det är det värt! (Hoppas jag)

Nu ska jag, samtidigt som jag blundar för att den kära boken Demographic methods and concepts ligger och skriker att jag borde plugga, tända ljus, dricka glögg och äta lussekatter! Känner på mig att årets advent/jul/nyår is gonna kick som as!

Peace!

Karin

16 and pregnant

Jag har fått en gravidmage. Tack och lov är det bara för att jag har käkat för mkt. Så är det när man slår på stort och sen inte har självbehärskning nog att sluta  när man är alldeles för mätt.

Helgen har varit bra. Trots en fredag som inte blev som jag hade tänkt det. Imon är det tillbaka till labbet igen. Skulle ha köpt en sjuksystermössa i lördags att matcha min labbrock med. Hade varit awesome! Dessvärre närmar sig dagen då vi måste ta tag i våra insekter med storsteg och snart finns det ingen återvändo längre. Bajs!

Skulle behöva städa med.. men varför göra det när man kan ligga i sängen ist. Ni ska vara glada att jag ena har tagit av mig pyjamasen, så get of my back damn it!

Träna imon med. Ligger ju i hårdträning för beach 2010. Gäller att börja i tid.

I was doing homework, then I ended up on facebook...

Imorgon kl 13.15 har jag seminarium, till detta seminarium är det meningen att jag ska ha läst två artiklar, skriftligt redogjort för dessa på ungefär tre sidor samt förberett en presentation på en av dessa artiklar som ska vara ca 5-7 minuter lång. Tror ni jag har börjat än eller?

Update:      Nu har jag börjat, ca 21 timmar innan deadline, och vad jag lärt mig hittills är att dom har alldeles för lite  sex i Ukraina. Stackars dom.

Hittade mest värda gruppen på fb också, 'I was doing homework then I ended up on facebook', kan nog inte passa mig bättre. Jag vet inte vad jag sysselsatte mig med innan facebook fanns, om någon minns kan ni ju tala om det för mig så att jag kan fylla mitt liv med något vettigare!

Längtar för övrigt till juletider. Är helt exalterad över att det är 1a advent på söndag, då ska här pyntas, städas, bakas, ätas risgrynsgröt och mysas i största allmänhet. Kan knappt vänta på att det ska bli jullov heller eftersom jag tror att årets jullov kommer bli det mest awesome nånsin. Som en viss tv-serie karaktär skulle säga; 'It's gonna be LEGENDARY!' Bara 28 dagar kvar nu :)

Peace! /Karin ♥

Jag sliter mitt hår....

Jag hade tänkt ta ledigt idag, förutom lite artikelläsande men det är ju inte så farligt. Sen rasade min värld. Det jag och min nuvarande partner-in-crime E skrev igår existerar inte längre, det var borta. Ångest!, var ungefär det enda jag kände och nejnejnejnej allt jag tänkte. Sedan kom jag på att jag mailat en version till E under dagen igår så precis allt var ju inte borta men tillräckligt för att det skulle vara irriterande. Och synd om E är det också eftersom han får lida för min teknikinkompetens. Så nu har jag ägnat morgonen åt att skriva om det som jag skrev igår, soft dock att jag kunnat sitta i soffan hemma i morgonrock och göra det!

I eftermiddag vankas (förhoppningsvis) EPP. Sweet!


Karin ♥


PS. 32 dagar kvar till jullov. DS

Gissa bajset!

I Will Not! För nu är vi klara med all sållning. Sweet!
Nu ska bara alla prover gås igenom i mikroskop, så lite mer bajs blir det väl om man tänker efter. Men inte mindre storlek.

Kollade in internationella veckan i Lindellhallen idag med. Lyckades sno åt mig en penna från Taiwan med inbyggd turistkarta.. vad jag nu ska med en sån till. Sen var jag tvungen att gå tillbaka, alldeles för mycket folk för min smak. Tror jag ska bosätta mig på en bergstopp och bli eremit.

I morgon är det jobbe som gäller, sen tillbaka till skolan för att se hur det går med ölbryggningen. Rostning står på schemat så jag gissar att labbet kommer lukta sweet.

Dags att återvända till min must och choklad och invänta en smurf.
Peace out! Tone

Excel - djävulens påfund

Vi har nu fått i uppgift att göra befolkningsprognoser för två olika kommuner i Sverige vilket betyder att man spenderar ganska mycket tid på för det första SCB's hemsida, för det andra i det avskyvärda programmet excel. Okej, excel är ett praktiskt program men det är då fan inte användar vänligt, speciellt då man får i uppgift att göra en typ av diagram som inte finns i excel. Yr blir man också av att sitta och glo på det!

Idag är det för övrigt 34 dagar kvar till jullov, härligt tänkte jag när jag upptäckte det. Sedan insåg jag hur mycket som ska göras innan den 22a dec och då blev ångesten total. Inlämningar, seminarium och tenta, känns som det bara är att säga hejdå till socialt liv!

Simma lugnt!

Karin


Bajs

Ännu en dag för Labb-Tore i labbet idag. Tyvärr hade vi kommit fram till det oundvikliga--> Latrinproverna.
Det var bara att hugga in. Vissa arkeologer som har grävt medeltida stadslager har fått endel mindre trevliga och konstiga sjukdomar. Vi klädde oss därför i labbrockar, munskydd och tjocka handskar.

Dagen fortsatte med en föreläsning om elden i människan. Vi skulle så klart också expremetera lite och tillverka fnöske, eller tunder, på gammalt vis. Ett problem bara... Glasbehållaren vi kokade asklut i sprack i botten, exploderade nästan lite, och kokhet vätska vällde ut i dragskåpet där det även stod massa kemikalier. Nicht gut!

Det var alltså en händelserik dag på labbet idag. Och det värmer hjärtat att veta att jag ska dit i morgon och fortsätta pilla i ungefär 6 liter bajs.

Tone♥

Bullshit!

Hello fuckers!

Denna blogg skapades enbart i syftet att underhålla oss själva under de tråkiga stunderna framför skolböckerna, just so you know. Med andra ord kommer det mesta som skrivs här vara ren bullshit -->poppycock! Mycket kommer säkert vara rena gnällerier om idiotiska uppgifter, insnöade lärare, äckligt cafeteria kaffe, tentaångest och andra världsliga problem man har som student!

Förhoppningsvis kommer detta att skänka oss åtminstone tillfällig glädje och kanske kan vi roa några stackars själar som förirrat sig in på denna blogg, enjoy!


PS. Glömde visst nämna att vi också har som mål att bli lika stora som Blondinbella! Sådeså! DS

RSS 2.0