Kökssoffan

Jag är tillbaka på kökssoffan hemma hos mamma och pappa och här planerar jag att stanna i ca 8 veckor framöver. Med lite tur får jag mer jobb och det blir fler veckor. Sen ska jag väl ett par dar till Umeå någon gång emellan men det räknas typ inte. Just nu känner jag mig rätt oinspirerad och okreativ. Har dock lite projekt som väntar som kanske kan få kreativiteten att flöda igen. Tills dess, glad midsommar på er!

Hjälmsporter

Vi klättrade igår och jag fick användning av kätterselen snälla pappa skaffade åt mig för ett par år sedan. Tror den var lite av en uppmanande gåva så att säga, menat som ett incitament att få mig att klättra ofta. Blev inte riktigt så. Förrän nu då. Vore sjukt kul om man kunde bli lite bättre och komma sig iväg lite oftare.

Dagens slutsats, trots att vi inte använde hjälm, är att endast sporter där man inte ser ut som en idiot i hjälm är coola nog att praktiseras. Så här har ni en bild på mig i min klättersele men utan hjälm :)


Själv..

..är INTE bäste dräng. Jag är ju som sagt ganska fattig just nu och har därför valt att sköta det där med att vara (bli) vitblond hemma i mitt eget badrum. Inte så smart. Frisörer förtjänar banne mig mer cred än de får! Idag skulle jag bleka färgen på min utväxt, blev inte direkt perfekt. Det är inte värre än innan men jag skulle inte betala för det om jag gjort det hos frisör. Nu hoppas jag att solen kommer fram snart och gör resten av jobbet och att ingen kommer att hårdgranska min hårbotten.

När hösten kommer och pengarna med den ska jag låta ljuva Liv sätta sina händer i mitt hår ordentligt igen och ge mig en färg som ligger närmare min egen, därefter får jag hålla mig ifrån det där med att färga. Det skapar hål i ekonomin. (Fast jag ÄLSKAR ju att vara asblond! Vi får alltså se om jag håller mig ifrån det)

Klockrent!

Nästa gång någon uppför sig som en idiot i trafiken ska jag göra så här,
och sen skratta mitt elakaste skratt hela vägen tillbaka till min bil.
Om jag vågar.
Så jävla bra!

Current Obsessions

Mat:
Färsk mango
Smoothies
Stekta ägg

Musik:
Mitt hjärta blöder - Veronica Maggio
Set fire to the rain - Adele
Rope - Foo fighters

Läsning:
Segraren står ensam - Paulo Coelho
Herrarna i skogen - Kerstin Ekman
Fokus

Övrigt:
Promenader med P3 i öronen.

Och det beskriver ganska bra vad jag gör om dagarna, promenerar, äter, läser och lyssnar på musik.

Oh, the irony!

Ironin i att jag nojjar över gropar och att reklamen här på bloggen
är för något klädesplagg som ska hjälpa mot just
dessa avskyvärda gropar.
Synd att jag inte helt köper det och hellre blir av med dem för
tid och evighet med hjälp av regelbunden motion och bra mat,
annars hade jag kanske kännt mig nödgad att '
spendera mina slantar på ett par sådana.

Jag <3 Täckbyxor

Oj, nu har det visst varit tyst ett tag. Har tyvärr inte så mycket att skriva heller, livet liksom flyter på med sånt man gör när man är ledig. Min enda downsides just nu är att jag inte har de ekonomiska medlen jag önskade, men när har man någonsin haft det och när ska man någonsin få det? Downside nummer två är att jag upptäckt ett gäng små gropar i låren som INTE var där för ett år sedan.

I Umeå steker solen för fullt. Jag har blivit brun och fläckvis röd. Sommarkläderna har åkt fram och nu ska fem kilo bort. Kanske mer än vad som behövs men om man siktar mot stjärnorna når man himmelen har jag hört. Hoppas på att det stämmer även i kilojaktens värld. Dessa fem kilo planerar jag att eliminera med hjälp av promenader, löpning och cykling under sommaren samt mindre onyttigheter, vi får se om det går. Det hela ska vara starten på min bli-starkare-och-friskare satsning, får se hur lång tid det tar innan jag ledsnar eller "inte har tid" längre.

Vi kan konstantera att vintern är min bästa tid rent kroppsnojigt, jag slipper ju ångesten att visa min bak i inte mer än ett par bikinitrosor när termometern visar -20. Just nu känns täckbyxorna som min bästa vän men kommer jag bara igång med lite träning igen kan nog även jag komma över sånt.

Sommarlov!!

Den där tentan jag skrev om lämnade jag in ca 8timmar senare och firade sedan in sommarlovet med skönt häng, öl och mojitos på TC (Teatercafét). Sommarlovets första dag, alltså igår, bjöd på halvdåligt väder och bakisseghet inledningsvis och avslutades med finväder och examensmiddag för Viktor tillsammans med svärfamiljen på restaurang Båten. Andra dagen, dvs. idag, bjöd på strålande väder och lite shopping. Fin inledning på sommaren med andra ord.

Om ett par timmar anländer jag i Övik för att fortsätta sommarlovet med marknad på lördagen och att träffa släkten på söndagen. På måndag återvänder jag till Umeå och datorn som får stanna hemma i helgen.

Tentaperiod

Jag är nu mitt inne i hemtentaskrivande,
alltså är jag ovetande om omvärlden tills den är klar.
1144 ord kvar.
Skriva, skriva, skriva!

RSS 2.0